BRF Bresshammar

Hem för stora som små aktiva familjer

BRF Bresshammaren

I det nya barnvänliga området Bresshammar beläget i Strängnäs arbetar vi just nu med uppförandet av 37 radhus i klassisk New England-stil. De boende kommer tillsammans att disponera över en gemensam pool som kan användas under årets varma månader. Området är barnvänligt med närhet till vacker natur. Bostäderna är närmare 100 kvadratmeter stora. Projektet pågår.

Bresshammar ligger i Strängnäs kommun, och här växer ett nytt barnvänligt bostadsområde fram. Nära till centrala Strängnäs med pendelavstånd till Stockholm och naturen med vackra Mälaren som granne. Här har vi byggt 37 New England-inspirerade radhus i bostadsrättsform.

Husen är 99 kvadratmeter stora med 4-5 rum i två plan och präglas av New  England-stil med liggande panel och fönster med spröjs. Till varje hus  ingår också praktiska förråd och en skön uteplats för plantering, lek och skön samvaro under årets varma ljusa säsong.

Standarden har en genomgående hög nivå. Vi har bland annat arbetat med kök från Ballingslöv, rostfria vitvaror från Siemens och badrumsinredning från Svedbergs (tvättmaskin och torktumlare). I våtrum och entré är det vackert vitlaserat trägolv samt kakel och klinker.

Med barnfamiljer i åtanke är planlösningen lite extra välplanerad och praktisk. Entréplan har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats för umgänge. Med vardagen i åtanke finns också ett välutrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare i anslutning till entrén. På övervåningen ryms hela tre sovrum och badrum med plats för badkar. Och i det största sovrummet finns dessutom en rymlig walk-in-closet.

I bostadsområdet kommer det också att anläggas ett poolområde som får nyttjas av alla i föreningen. Här kan uppfriskande morgondopp, vattenlek för barnen och en och annan simtur bli naturliga inslag under sommarhalvåret.

  • Kök från Ballingslöv
  • Vitvaror från Siemens
  • Badrumsinredning från Svedbergs
  • Generöst med förvaring
  • Poolområde
  • New England-inspirerat